Hatayspor : 1  Beşiktaş : 1

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kadın Futbol Süper Ligi A Grubu’nda şehrimizi temsil eden Hatayspor Kadın Futbol Takımı 6.hafta mücadelesinde kendi sahasında konuk ettiği Beşiktaş  Kadın Futbol Takımı ile 1-1 berabere kaldı.Dünya Kupası nedeniyle iptal edilen Süper Lig maçlarındaki arayı  değerlendiren Hatayspor taraftarları Kırıkhan İlçe Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Hatayspor Kadın Futbol Takımını yalnız bırakmayarak 90 dakika boyunca destek verdiler. Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir ve Hatayspor Yöneticilerinin de izledikleri maçta Ligin güçlü temsilcisi Beşiktaş’tan alınan 1 puan camiada sevinç yarattı.

Maçın  32. Dakikasında Hajiyeva’nın kendi kalesine attığı gol ile Beşiktaş’ın 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 90+6 ‘da d penaltıdan Okyere’nin attığı gol ile Hatayspor beraberliği yakaladı.Son dakikalarda yüzde yüz bir gol pozisyonunu da değerlendiremeyen Hatayspor Kadın Futbol Takımı bitiş düdüğü ile taraftarlar ile birlikte büyük coşku yaşadılar.

Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş maç sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajında:”Süper Lig’de mücadele eden Hatayspor kadın futbol takımımızı Beşiktaş karşısında tribünden destekledik. Takımımız sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ama mücadelesi umut vericiydi. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi tebrik ediyor, takımımızı yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu