Hataylı atlet Ezgi Kar, 34 ülkeden 236 sporcunun katıldığı koşuda üçüncü oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Alanya’da, Argeus Travel & Events ve Ahmet Arslan tarafından düzenlenen Merrell Alanya Ultra Trail 34 ülkeden 777 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Farklı ülkelerden 236 sporcunun katılım gösterdiği 28 kilometrelik Keykubat Run kategorisinde Defneli sporcu aynı zamanda eğitimci Ezgi Kar üçüncü olmayı başardı.

Sahil şeridindeki İskele Meydanında startı verilen yarışta sporcular, büyük bir mücadele verdi. Muz bahçelerini ve Toroslar’ın tarihi patikalarını geçen katılımcılar, Tarihi Alanya Kalesinin surlarını da kat etti. Kalenin zirvesindeki serin havada yarışı sürdüren sporcular, tekrar İskele Meydanı’na ulaştı.

28 Kilometrelik zorlu parkurda birinciliği İspanya’dan kadın atlet Laia Montoya Garcia, ikinciliği Rus atlet Maria Kolpakova alırken Hataylı atlet Ezgi Kar 3. Oldu.

28 kilometrelik zorlu parkuru 4 saat 05 dakika ile koşan Ezgi Kar üçüncülük sevincini yakınları ve yarışları izleyen Türk seyircilerle paylaştı.

Ezgi Kar ile birlikte aynı kategoride yarışan sporcular yanı sıra diğer kategorilerde yarışan ve dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Gençlik Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Ahmet Arslan ve organizasyon yetkilileri verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu