Hatay’ın Yükselen Yıldızı ; “Ravi Pırlanta”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz kuyumculuk sektörünün en etkili firmalarından olan Güneyler Altın ve Mücevherat’ın   kendi markası olan  Ravi Pırlanta  kısa sürede gördüğü yoğun ilgi ve Dört ilçedeki bayileri ile Hatay’ın yükselen yıldızı oldu. Gözlerinizi bir dakika bile ayıramayacaksınız!! Parolası ile birbirinden güzel Pırlanta Yüzük,Kolye ve Bileklik modelleri ile tam not alan Ravi Pırlanta kısa bir süre sonra Antakya Uzun Çarşı’da bulunan Güneyler Altın ve Mücevherat bitişiğinde açacağı yeni şubesi ile Pırlantada alışverişin adresi olmayı hedefliyor.

Kısa sürede çok yol kat ettiklerini  ifade eden Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney yaptığı açıklamasında :” Ravi Pırlanta, 13 yıllık altyapı, tasarım ve üretim çalışmalarının tamamlanmasının ardından, 1970 yılından bu yana farklı hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Güneyler Grup bünyesinde kısa bir süre önce  hizmet vermeye başlamıştır.

Ravi Pırlanta,markamızı ve koleksiyonlarımızı oluştururken,uzun yıllardır sizlere altın ve mücevherat sektöründe, verdiğimiz hizmetin tecrübesinden ilham aldık.Pırlanta koleksiyonlarımız,üretimden direkt siz değerli müşterilerimizin, beğenisine sunulduğu için alış-satışlarda büyük avantaj sağlamakta ve bu avantaj fiyatlarımıza da yansımaktadır.

Her ortamı,her yaşı,her zevki düşünerek hazırlanan koleksiyonlarımız da; pırlantayı hayatımızın bir parçası haline getiriyoruz. Ravi Pırlanta, markamızı ilk olarak Hatay ili ve ilçelerinde, sonrasında tüm Türkiye’de satış noktaları ve bayilikler vererek, büyümesi yönünde çalışmalar başlamıştır.

Tüm Güneyler Altın & Mücevherat mağazalarından ve  ilçelerimizdeki satış noktalarından temin edebileceğiniz Ravi Pırlanta koleksiyonlarımızı üretip,direkt tüketiciye sunmanın heyecanını  yaşıyoruz.

“Always & Forever” sloganımızla çıktığımız bu ışıltılı yolda Ravi Pırlanta koleksiyonlarını görmeden pırlanta almaya karar vermeyin.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu