Hatay’ın Paris’i Altınözü!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü’nü Paris’e benzetti. Vali Doğan, İçişleri Bakanının sınır karakolunu ziyareti dönüşünde aracını durdurup Altınözü’nü incelediğini ve ilçeye hayran kaldığını da sözlerine ekledi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Yayladağı ilçesinde ilki düzenlenen Kitap Fuarı ile yapımı tamamlanan Yayladağı Kültür Merkezi ve Millet Kütüphanesinin açılış töreninde yaptığı konuşmada Altınözü’nden övgü dolu sözlerle bahsetti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sınır karakolu ziyareti sonrasında ilçeden geçerken Altınözü’ne hayran kaldığını ifade eden Vali Doğan, Altınözü’nü Paris’e benzetti. Vali Doğan, “Birkaç hafta önce İçişleri Bakanımızla bir sınır karakolunu ziyaret ettikten sonra dönerken, ki Altınözü Paris gibi duruyordu. Bakanımız da aracını durdurup Altınözü’ne şöyle bir baktı. Sınır ilçelerimizde bu tür tesislerin yapılması bizi çok mutlu ediyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum, teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

BAŞKAN SARI: MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü’yle ilgili övgü dolu sözler kullanan Hatay Valisi Rahmi Doğan’a teşekkür etti. Devlet büyüklerin desteğiyle milletin kaynaklarıyla millete hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Sarı, “Teşekkürler Sayın Valim.Hatay’ın Paris’i Altınözü. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere şahsınız ve devlet büyüklerimizin destekleri Milletimizin kaynakları ile milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu