HATAY’I RANT MERKEZİ OLARAK GÖRENLER DEĞİL, GÖNÜLDEN SEVENLER YÖNETMELİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bugün Kumlu’daydı.
Kumlu CHP İlçe Başkanlığında yoğun bir ilgiyle karşılanan Savaş, geçmiş dönem CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Kumlu Belediye Başkan Adayı Ali Çimer, CHP Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Fevzi Suvaroğlu, CHP Kumlu İlçe Başkanı Erdal Çalım, CHP Kırıkhan Belediye Başkan adayı Zeynep Sağıroğlu’nun eşlik ettiği ziyarette partililer ve hemşehrileri ile kucaklaştı.

Gittiği yerlerde halkın güler yüzüyle ve samimiyetiyle karşılaşan ve “Hatay Bizim Canımız” parolasıyla yola çıkan Başkan Savaş, Kumlulu vatandaşlara seslenerek; “Yaşadığımız büyük acıya rağmen bizi iyileştiren aramızdaki bu gönül bağı.
Birbirimizden aldığımız güçle güzel günleri birlikte inşa edeceğiz.
Hatay stratejik bir şehir, Atatürk’ün son emaneti. Bunun için Hatay’ı rant merkezi olarak görenler değil gönülden sevenler yönetmeli” dedi.
Kumlu’ya bağlı Gökçeoğlu Mahallesi’nde de halkla bir araya gelen Başkan Savaş, Hatay’ın yükselen geleceğiyle ilgili hazırladıkları plan ve projeleri anlatarak;
“Hatay’ımıza derman olmak ve insanlarımızı tüm renkleriyle bir ve bütün tutmak için çalışıyorum. Hatay’a hizmet etmeyi manevi borç biliyorum. Hatay’daki bütün hemşehrilerimi çok seviyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu