Hatay’da görev yapan eski belediye başkanları, Altınözü’nde bir araya geldi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı görevini yürütmüş olan çok sayıda eski belde ve belediye başkanı Altınözü’nde bir araya geldi. Daha önce Yayladağı Belen’de toplanan heyetin Altınözü’ndeki toplantısına AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık da eşlik etti. AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, “Hatay’da görev yapan eski belediye başkanlarımız kendi inisiyatifleriyle bir araya gelerek 2023 seçimleri öncesinde sorumluluk alarak duygu ve düşüncelerini ifade etme ihtiyacı hissetmişlerdir. Desteklerinden ötürü hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Eski belediye başkanları adına bir konuşma Yayladağı Kışkak eski belediye başkanı Mehmet Ali Yapar, “Bugün bir araya gelişimizin nedeni önümüzde yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hepinizin malumu olduğu üzere Ankara’da geçmiş dönem belediye başkanları ile bir araya gelerek bir vefa örneği gösterdi. Bizlerde geçmiş dönemlerde belediye

başkanlığı yapmış Cumhurbaşkanımızla yol yürümüş arkadaşlar olarak bu tavır karşısında elbette kayıtsız kalamazdık. Bizde bu hareketin karşısında bir şeyler yapmalıydık. Hiç kimsenin bir beklentisi olmadan Cumhurbaşkanımıza 2023 seçimlerinde yardımcı olmamız destek olmamız gerekiyordu. Bunu hiç tereddüt etmeden, hiç bir bahaneye sığınmadan yapmalıydık. Bu sebeple bazı arkadaşlarla bir defa Yayladağı’nda bir defa da Belende bir araya geldik. Temel düşünce; geçmiş dönemlerde belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarla bir araya gelerek ortak bir yol haritası belirlemek, neler yapacağımızı kararlaştırmaktı. Bu günde bu kararları görüşmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız” dedi.

Mehmet Ali Yapar, açıklamasının devamında “Bizlerin temel gayesi ülkesi adına, milleti adına, davası adına 20 yıldır mücadele eden Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu haykırmaktır. Yanında olduğumuzu göstermek önemli ama yeterli değil. Her birimizin bir nüfuz alanı, etki alanı vardır. Bu alanlarda bu günden tezi yok, gece gündüz demeden çalışacak, gönül alacak, gönüllüler bulacak,

azmedecek, koşacak ve koşturacağız. Allahın izni ile reisimizi tekrar seçeceğiz. Bu Hatay’da bir örnek olacak ve Türkiye’ye dalga dalga yayılacak. Bir gönül seferberliği başlatıp gönüller kazanacağız” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu