Altınözü’nün eski kaymakamı koordinatör vali olarak atandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valiliğinden milletvekili adaylığı için istifa eden Rahmi Doğan’ın yerine koordinatör vali olarak Ali Arslantaş atandı. Vali Arslantaş, 2010-2014 yılları arasında Altınözü Kaymakamı olarak görev yapmıştı.
ALİ ARSLANTAŞ KİMDİR?
Burdur Valisi Ali Arslantaş aslen Kahramanmaraş/Andırın’lı olup, 1975 Osmaniye/Kadirli doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kadirli’de, lise öğrenimini Sakarya’da tamamladıktan sonra, 1999 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında Hatay Valiliği’nde Kaymakam adaylığı yaparak, Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. 2001 yılında İngiltere’de İngilizce Dil Eğitimi aldıktan sonra; sırasıyla Pazar (Tokat), Ulubey (Ordu) kaymakam vekilliklerinde bulundu.
SON GÖREV YERİ BURDUR VALİLİĞİ
2003 yılından itibaren Feke (Adana) Kaymakamı, Musabeyli (Kilis) Kaymakamı, Başkale (Van) Kaymakamı, Amasya Vali Yardımcısı, Altınözü (Hatay) Kaymakamı, Sorgun (Yozgat) Kaymakamı olarak görev yaptıktan sonra 30.05.2016 tarih ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Erzincan Valisi olarak atanan Vali Ali Arslantaş, 09.06.2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Burdur Valisi olarak atandı.

Altınözü’nün eski kaymakamı koordinatör Vali olarak atandı

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu