Hatay Yöresel Lezzetleri Fuarın Gözdesi Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO), Mezopotamya Fuarcılık ve ALZ Grup tarafından organize edilen 4. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında onur konuğu olan Hatay’ımızın yöresel lezzetleri fuara damgasını vurdu.
Ülke genelinde yapılan fuarların gözde ismi Antakya Künefecisi Tevfik Akar’ın en geniş alana sahip stant ile yer aldığı 4. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında Künefe başta olmak üzere yöresel ürünlerimiz ile fuarın gözdesi oldu. Türkiye’nin farklı yerlerinden firmaların katılım gösterdiği Fuar’da Antakya Künefecisine Protokol üyelerinin gösterdiği yakın ilgi ve gün boyu önünde oluşan kuyruk Tevfik Akar ve ekibinin bu konuda sergiledikleri başarıyı gözler önüne serdi adeta.
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ,Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş,DTSO Başkanı Mehmet Kaya ve beraberlerindeki Protokol üyeleri Antakya Künefecisinin hazırladığı etrafı Altınözü zeytinleri ile süslenmiş dev künefeye tam not verdiler.

Antakya Künefecisi olarak bir marka haline gelen Tevfik Akar , kendi elleri ile hazırlamış olduğu standın da ziyaretçilere sunduğu künefesinin lezzetinin yanında Hijyenik ortamda işini icra etmesi ile ziyaretçilerden bir kez daha geçer not almayı başardı.20 Kasım Pazar gününe kadar 4. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında olacaklarını ifade eden Saray Organizasyon yöneticisi Tevfik Akar,gördükleri ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.Akar:” 4. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarında en geniş yerde hizmet veren tek özel firma olarak Hatay mutfağımızın vazgeçilmezi Künefe başta olmak üzere ,Kağıt Kebabı,Katıklı Ekmek ,Oruk ve Biber salçasından kurutulmuş patlıcana kadar yöresel ürünlerimiz ile en çok ziyaretçi alan stand olmanın mutuluğunu yaşıyoruz.Her biri alanında uzman olan ekip arkadaşlarım ile Hijyenik ortamda ziyaretçilerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız.Çiğ Künefe dökümü,tepsilerin hazırlanması ,pişirilmesi hazırlamış olduğumuz özel tezgahlarımızda ziyaretçilerimizin gözleri önünde yapılmaktadır.En leziz halleri ile yöresel ürünlerimizin bulunduğu standta ziyaretçilerimiz bu güzel lezzetlerin nasıl hazırlandığını yerinde görerek tatmaktadırlar. En kaliteli malzemeleri kullanarak yapmış olduğumuz ürünlerimizin lezzetleri herkesin beğenisini kazanmıştır. Her platformda başarı ile temsil ettiğimiz Hatay Yöresel ürünleri sunumuzun yoğun ilgi ve talep görmesi beni ve ekip arkadaşlarımı fazlası ile memnun etmektedir.Aynı zamanda Ürünlerimizin rahat bir biçimde yenilmesi için hazırlamış olduğumuz Cafe bölümümüzde kullandığımız masa ve sandalyelerimiz ziyaretçilerimizi en rahat biçimde ağırlanması için özel seçilen ekipmanlardan oluşmaktadır.İlk andan itibaren Stantlarımıza yoğun ilgi göstererek bizleri en çok ziyaretçi alan stant haline getiren çok değerli ziyaretçilerimiz başta olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere ve Saray Organizasyonun çok değerli çalışanlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu