Hatay Ülkü Ocakları’ndan Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ne Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner  önderliğinde Ankara’ya giden Hatay Ülkü Ocakları yöneticileri Ülkü Ocakları Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Bu önemli ziyaret programında Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır,Kırıkhan Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Aktaş ve İl Yöneticisi Mehmet Kaplan eşlik ettiler.

Yoğun programı arasında Hatay Ülkü Ocakları yöneticilerine zaman ayıran Ülkü Ocakları Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, Teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler aldığı Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner  ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner  yaptığı açıklamasında :” Türk Gençliğinin yüz akı, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın  Ahmet Yiğit Yıldırım  Beyefendiyi ziyaret ederek, çalışmalarımızı arz edip, bilgi verip, emir ve talimatlarını aldık. Hemşehrilerimize ve Teşkilatlarımıza selamlarını ilettiler.

Ziyaretimizde Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın  Ahmet Yiğit Yıldırım  Beyefendiye çift başlı Selçuklu Kartalı takdim ettim.Selçuklu Kartalının en yalın hali olan proto çift başlı Selçuklu Kartalı ilk olarak Mengücek beyliği tarafınca Sivas Divriği Ulu cami Batı kapısına nakşedilmiş beyliğin Al-İ Selçuk’a bağlılığını simgelemekte Selçuklu devletinin Doğu ve Batı coğrafyasında ki hakimiyet mefkûresinin sembolü olan çift başlı Selçuklu Kartalı ile Sayın Genel Başkanımıza bağlılığımızı ve saygımızı ifade ettik.Yoğun çalışma temposu arasında bizlere zaman ayıran Sayın  Ahmet Yiğit Yıldırım  Beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu