HATAY SINAV KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ COŞKUYLA LİSELİ OLDULAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Hatay Sınav Koleji Ortaokulu mezuniyet töreni  Hatay Sınav Koleji Aziz Sancar Konferans  Salonunda gerçekleşti.Okul yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleşen kep atma töreninde büyük bir heyecan ve coşku yaşandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, ardından   Ortaokul Müdürü Nevzat Umdu’ nun konuşması ile devam eden törende Hatay Sınav Koleji Kurucu Müdürü Zeynel Paşa da söz aldı.

 Hatay Sınav Koleji Kurucu Müdürü Zeynel Paşa yaptığı konuşmasında :” ‘’Değerli gençler, ülkemizin umudu ve güvencesi sizlersiniz.  Bu gerçeği Ulu Önder ATATÜRK “Bütün umudum gençliktedir” diyerek, ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki; sizler de umutları ve güveni boşa çıkarmayacak, ülkemizi, çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Değerli öğretmen arkadaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz rehberlik, şefkat ve ilgi için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.’’  Dedi.

Öğrencilere  mezuniyet belgelerinin verilmesiyle, dereceye giren öğrencilerin duygu ve düşüncelerini paylaştıkları törende duygu dolu anlar yaşandı.

Okul birincisi Mehmet Feza Pınar konuşmasının ardından  flama devir teslim töreni gerçekleşti. Kurucu Müdür Zeynel Paşa ,okul 1.si Mehmet Feza Pınar’ a plaketini sundu ve kütüğe plaketini çaktı.

Okul 2.si Kıymet İrem Dönmez’ e  Okul Müdürü Nevzat Umdu, okul 3.sü Kerem Beğen’e Ortaokul Müdür Yardımcısı Ebru Levent  plaketlerini ve ödüllerini verdi.

 Öğrenciler, Başarı belgelerini yönetici ve öğretmenlerin elinden büyük bir gururla aldılar.

  Tüm öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri  verildikten sonra  platform üzerinde marşlar eşliğinde büyük bir coşkuyla kepler havaya fırlatıldı ve öğrenciler veli ve öğretmenlerine veda ettiler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu