Hatay Nizamettin Özkan İlkokulu’ndan Anlamlı Piknik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eğitim öğretimde bölgemizin saygın okulları arasında yer alan Hatay Nizamettin Özkan İlkokulu oldukça anlamlı bir piknik organizasyonuna imza atarak sosyal sorumluluk projelerinde de farkını gözler önüne serdi.
Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesine destek amacı ile gerçekleşen piknik programına İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen , Şube Müdürleri, Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü Süleyman Barış Arslan,Öğretmenler,Öğrenciler ve Veliler Katıldı. Piknik tüm katılımcıların kitap okuması ile başlarken velilerin yanlarında getirdikleri kitaplar Hatay Nizamettin Özkan İlkokulu Kütüphanesine bağışlandı.

Uçurtma şenliği, Animasyon gösterileri ve Kareoke şov ile renkli görüntülere sahne olan piknikte öğrenciler gönüllerince eğlenerek hafta sonunu mutlu bir şekilde geçirdiler.
Böylesine anlamlı bir piknik programında yer almaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden veliler,Hem çocukların gönüllerince eğlendikleri hem de büyüklerin keyifli zaman geçirmelerinin yanında kitap bağışı gibi faydalı bir katkıda bulundukları bu güzel programı düzenleyen Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü Süleyman Barış Arslan ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu