Hatay Kariyer’de Çifte Mutluluk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Branşında uzman eğitimciler tarafından öğrencilere eksiklerini tamamlaması konusunda  güzel bir imkan sunan Hatay  Kariyer Eğitim Merkezinde mezuniyet ve  19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı heyecanı bir arada yaşandı.Savon Otel’de gerçekleşen kutlama programına Kurucu Eğitmenler Volkan Şerifoğlu,  Ufuk Vural ve  Öncel Dönmez ile birlikte Eğitim kadrosu,Çalışanlar ve Öğrenciler katıldı.

Covid-19 salgını dolayısıyla iki yıldır düzenlenemeyen ve bu yıl hem mezuniyet hem de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun bir arada yaşandığı program renkli görüntülere sahne oldu.

Hatay  Kariyer Eğitim Merkezi olarak sektörde farklarını ortaya koymaya devam ettiklerini söyleyen Volkan Şerifoğlu yaptığı açıklamasında :” Kurulduğumuz günden bugüne öğrencilerimize  eksiklerinin tamamlaması konusunda  verdiğimiz hizmetimiz 3 yıldır meyvelerini vermeyi sürdürüyor. Alanında deneyimli eğitimci kadromuz ile derslerimizi verdiğimiz kurumumuzda  Covid-19 salgını sonrası mezuniyet programımızı gerçekleştirme kararı aldığımızda bu özel programda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama yapma kararımızın ne denli doğru bir karar olduğunu bu akşam öğrencilerimizin coşkusunda gördük.Mezun olan kardeşlerime bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerken onların başarısında büyük paya sahip olan kıymetli çalışma arkadaşlarımızı da yürekten kutluyorum.

Hatay  Kariyer Eğitim Merkezi eğitim sezonu içerisinde gerçekleşen Türkiye geneli deneme sınavlarında elde ettiği başarılar ve sosyal sorumluluk projeleri ile adından sık bir biçimde söz ettirmeyi başardı. Önümüzdeki sezon da bu başarıları tekrarlamak adına tüm ekibimiz ile var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”dedi.

Eğlencenin tam gaz devam ettiği gecede öğrenciler ve öğretmenler gönüllerince eğlenirken gecenin pastası büyük alkışlar arasında kesildi.Pasta kesimi sonrasında gerçekleşen toplu fotoğraf çekiminde öğrenciler başarılarında büyük paya sahip olan Hatay  Kariyer Eğitim Merkezi Kurucuları  Volkan Şerifoğlu,  Ufuk Vural  ve  Öncel Dönmez ile eğitim kadrosunu teşekkür babında uzun süre alkışladılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu