Hatay İslahiyeliler Derneği Kuruldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da yaşayan İslahiyeliler tarafından kurulan Hatay İslahiyeliler Derneği faaliyetlerine başladı. Şehrimizde bulunan İslahiyeliler arasında birlik, dostluk, dayanışma ve yardımlaşmayı amaçlayan ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesinde okuyan öğrencilere burs desteği vermeyi hedefleyen Hatay İslahiyeliler Derneği  Kurucu Başkan Oğuz Ölmez yönetiminde faaliyetlerini sürdürecek.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ve Yönetim Kurulu üyelerinin ilk ziyaretçileri olduğu Hatay İslahiyeliler Derneği,Misyonu ve Vizyonu ile kısa sürede adından söz ettirecek bir dernek olacaklarının sinyallerini ilk günlerden verdi.

Hatay İslahiyeliler Derneği Kurucu Başkanı Oğuz Ölmez yaptığı açıklamada:” Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz dernekleşme çalışmamız nihayet amacına ulaşmış ve Hatay İslahiyeliler Derneği faaliyetlerine başlamıştır. Hatay’da ikamet etmekte olan İslahiyeliler arasında birlik, dostluk, dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak, sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek,  ayrıca Hatay  Mustafa Kemal Üniversitesinde öğrenim gören öğrenci kardeşlerimizin eğitim ve öğretimine yardımcı olmak derneğimizin amaçları arasındadır.Yönetim kurulu üyelerimiz her biri ayrı ayrı kıymetli isimlerden oluşmaktadır.Kısa sürede çok yol kat edecek olan derneğimiz Hatay’ımıza ve İslahiyemize hayırlı olsun diyor  tüm gönüldaşlarımızı Odabaşı Mahallesi Çağla Sokak  Mavi Market Karşısı Yeral Apartmanı No 1 adresinde faaliyet gösterecek olan derneğimize  çayımızı içmeye derneğimize davet ediyoruz.”dedi.

Kurucu Başkanı Oğuz Ölmez  yönetimindeki Hatay İslahiyeliler Derneğinin yönetim kurulu Ahmet Erkan Şengül ,Celil Yılmaz ,Seher Konuksever ,İbrahim Karabacak ,Ali Şahin  ve Seval Kaymakçı dan oluştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu