HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜNDEN MEMUR-SEN’E ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT yönetim kadrosu ile birlikte Hatay Memur-Sen İl Temsilcisi İsmail BAYRAKDAR’a iade-i ziyarette bulundu.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 16.00’da Memur-Sen Hatay İl Temsilciliğine yapılan ziyarette ayrıca Memur-Sen’e bağlı sendikaların yönetim kadrosu da hazır bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT konuşmasında, “Yaşamış olduğumuz yoğun pandemi sürecinde Memur-Sen ailesini her zaman tam kadro olarak yanımızda gördük. Dolayısıyla bizler de tam kadro olarak yanınızda olduğumuzu bildirmek için ekip olarak geldik. Şunu bilmenizi istiyoruz ki, bizler iyi günde kötü günde her daim yanınızdayız. Sizlerle birlikte çalışmak bizleri memnun ediyor ve güç veriyor. Bu güçle birlikte aşamayacağımız engelin olmadığına inanıyorum. Allah bizlere zorluklara karşı birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etme feraseti nasip etsin.” dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi İsmail BAYRAKDAR ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirmesinin ardından yapmış olduğu konuşmada, “Her türlü zor süreçte birlikte hareket etmek hayati derecede önemlidir. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde tüm sağlık çalışanları canla başla çalıştılar ve çalışmaya devam ediyorlar. Tüm toplumun bunu gördüğüne inanıyorum. Bizler Memur-Sen ailesi olarak büyük bir teşkilatız. Bu zor süreçte her zaman birbirimizin destekçisi olduk ve olmaya devam edeceğiz. İl Sağlık Müdürümüzün şahsında görevlerini fedakarca yerine getiren tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Tüm katılımcıların hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından ziyaret sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu