HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “NUMARATAJ ÜCRETİNE SON” DEDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, deprem sonrası vatandaşların yoğun olarak sıkıntı yaşadığı adres tespiti belgesinin oluşturulmasında işlemleri hızlandırmak ve ekonomik sıkıntılar içerisinde zor günler geçiren vatandaşları rahatlatabilmek adına adres tespit işlemlerinden tahsil edilen 53,10 TL’lik ücretin kaldırılması kararını aldı.

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı, Antakya EXPO alanında bulunan Afet Koordinasyon çadırında gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir Başkan Vekili Adnan Özkaya başkanlığında toplanan mecliste gündeme alınan 59 madde ve gündem dışı 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

Gündem kapsamında oylamaya alınan adres tespit belgelerinin oluşturulmasında tahakkuk ve tahsilat işlemlerinin zaman kaybına neden olduğu, bu nedenle vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek amacıyla ofiste mevcut kayıt verme işlemi harcı olan 53,10 TL’lik ücretin gelir tarifesinden çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi.

Toplantıda Serinyol ile Arsuz ilçesi arasında yapılması planlanan yolun Ak Parti grubunun oylarıyla tekrar incelenmek üzere Bayındırlık ve İmar Komisyonu’na gönderilmesine de karar verildi.

Meclisin gelecek ayki toplantısı 13 Temmuz Perşembe günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu