Hatay Berberler ve Kuaförler Odasından Türban Eğitimi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen Türban Tasarım Eğitimi bölgemizde faaliyet gösteren 250 bayan kuaförünün katılımı ile gerçekleşti. Hatay Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Birliği Toplantı Salonunda gerçekleşen Türban Tasarım Eğitimi Alanında uzman isim olan Filiz Abdulganioğlu tarafından verilirken eğitime katılan Kuaförler türban teknik ve tasarımlarını en başarılı biçimde öğrendiler.5 saat süren eğitimde modeller üzerinde uygulama çalışmaları yapıldı.

Oldukça başarılı geçen Türban Tasarım Eğitimi sonrasında katılımcı kuaförlere Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı tarafından sertifikaları takdim edildi. Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Türban Tasarım Eğitimi toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Türban Tasarım Eğitimi ile üyeleri için verecekleri eğitimlerin ilk adımını attıklarını ifade eden Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı yaptığı açıklamada:” Oda yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.Gelen talepler doğrultusunda işinin uzmanı isimlerde eğitim programları düzenleyeceğimiz faaliyetlerimizin ilk ayağında Türban Tasarım Eğitimini başarılı bir biçimde tamamladık. Türban Tasarım Eğitimi konusunda Türkiye’nin en başarılı eğitmenlerinden olan Filiz Abdulganioğlu tarafından katılımcı kuaförlerimize en güzel biçimde eğitim verildi. Buradan Filiz Abdulganioğlu hocamıza teşekkürlerimizi sunuyorum.Kuaförlerimiz için yeni eğitimlere devam edeceğimizin altını çizerek Türban Tasarım Eğitimine katılan tüm kuaförlerimize şükranlarımı sunuyor çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu