Hatay Berberler ve Kuaförler Odasında Eğitimler Tam Gaz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa süre önce Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına seçilen Mahmut Ayrancı ,Üyeleri için düzenlediği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor.Yaman Otel’de gerçekleşen eğitim programına katılım gösteren 230 Bayan kuaförü Türkiye’nin saygın Renklendirme Eğitmeni Kamil Zor’dan Masterclass Renklendirme Eğitimi, Bölgemizin başarılı kuaförlerinden Eylem Kaya’dan Topuz,Türban ve Makyaj eğitimi aldılar.
Günboyu süren eğitimlerin ilk bölümünde Renklendirme Eğitmeni Kamil Zor’dan Masterclass Renklendirme Eğitimi uygulamalı bir biçimde alan kuaförler pür dikkat izledikleri eğitim sonrasında merak ettikleri konular hakkında sorularına cevaplar da aldılar.
İkinci bölümde Topuz,Türban ve Makyaj eğitimi vermek üzere sahneye gelen Eylem Kaya modeller üzerinde uygulamalı bir biçimde verdiği eğitim ile eğitime katılan kuaförlere oldukça faydalı bilgilendirmeler yaptı.

Eğitimleri oldukça faydalı bulduklarını söyleyen Bayan Kuaförler Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına seçilen Mahmut Ayrancı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek faydalı bilgilendirmelerinden dolayı Renklendirme Eğitmeni Kamil Zor’a ve Kuaför Eylem Kaya’ya teşekkür ettiler.

Hatay Berberler ve Kuaförler Odası olarak bir eğitim programı ile daha üyelerinin karşısında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Mahmut Ayrancı yaptığı açıklamasında: “Hatay Berberler ve Kuaförler Odası olarak Türkiye’nin seçkin isimleri ile üyelerimizi buluşturduğumuz eğitimlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Bugünkü eğitim programımızda Türkiye’nin saygın Renklendirme Eğitmeni Kamil Zor ve Bölgemizin başarılı kuaförlerinden Eylem Kaya eğitime katılan 230 Bayan Kuaförümüze oldukça başarılı bir eğitim vermişlerdir. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor katılım gösteren tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Masterclass Renklendirme, Topuz,Türban ve Makyaj Eğitimi finalinde katılım gösteren tüm bayan kuaförlerine Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı tarafından sertifika verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu