Hatay Altınözü Syd’den ihtiyaç sahiplerine yardım kolisi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerinde toplayan Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği,Ramazan ayı dolayısıyla özenle hazırlanan yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.Altınözü İlçesine bağlı Yarseli, Ziyaret, Kıyıgören, Mayadalı, Kansu, Keskincik ve Yolağzı mahallelerinde gerçekleşen yardım kolisi dağıtım programı Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök önderliğinde yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Ali Bök yaptığı açıklamasında :” Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği olarak 200 adet yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıtmış bulunmaktayız. Altınözü’müzün Yarseli, Ziyaret, Kıyıgören, Mayadalı, Kansu, Keskincik ve Yolağzı mahallelerinde dağıtımını yaptığımız yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaştı.Bu vesileyle emeği geçenlere ve bağışta bulunan hayır severlere tekrardan şükranlarımızı iletiriz.”dedi.

Yardım kolilerini alan ihtiyaç sahibi aileler Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu