Hatay Altınözü Syd  STK Temsilcilerini İftarda Ağırladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ramazan ayı boyunca faaliyetlerine hız kesmeden devam eden ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı yardım kolileri ile gönüller fetheden Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği düzenlediği iftar buluşmaları ile de farkını ortaya koymaya devam ediyor. Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Altın Bilgi Eğitim Kurumu toplantı salonunda gerçekleşen iftar programında Başkan Ali Bök ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hatayda Faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerini ağırladılar. Başkan Ali Bök ve yönetim kurulu tarafından kapıda tek tek karşılanan konuklara Altınözü misafirperverliği en güzel biçimde gösterildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen iftar programına Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Rezzuk Ayoğlu, KADEM Hatay Temsilciliği Başkan Vekili Kudret Artan,STK Temsilcileri ve Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği üyeleri katıldılar.

Ramazan ayının bereketi ile birlik ve beraberliğin  perçinleştiği   organizasyonda söz alan STK temsilcileri organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek, böyle güzide bir kurumunun eğitim camiasına kazandırılmasına vesile olan herkese şükranlarını ilettiler.

Hatay’da başarılı bir biçimde faaliyet gösteren STK temsilcileri ile iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Altınözü Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Bök açıklamasında :” Dernek olarak düzenlediğimiz ikinci iftar programımızda Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri ile bir araya geldik. Altın Bilgi Kurs Merkezinde gerçekleşen Yemeğe Bir çok STK temsilcisi ve hemşerilerimiz katılım sağladı. Yemek sonrası kurumumuzu gezen misafirlerimiz kurum hakkında detaylı bilgiler alarak indirim protokolü imzaladılar. Kıymetli misafirlerimize katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunar çalışmalarında başarılar dileriz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu