HASYAD’ta Zeynel Eskiocak Dönemi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde uzun yıllar başarılı bir biçimde başkanlık görevini yürüten ve geçtiğimiz aylarda hayata gözlerini yuman Yusuf Ceylan’ın vefatının ardından gerçekleşen HASYAD 6. Olağan Genel Kurulunda yeni başkan Zeynel Eskiocak oldu. Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HASYAD) toplantı salonunda gerçekleşen olağan genel kurul geçici divan kurulunun oluşmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Tek liste ile seçime giden Zeynel Eskiocak oyların tamamını alarak Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilirken yeni yönetim kurulu üyelerine görev dağılımı da yapıldı. Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan yardımcılığına Sabahattin Güzel ve Selahattin Eskiocak getirilerken  Basın Sözcülüğüne Perim Karadaş, Saymanlığa Reşat Ceylan, Sekreterliğe Mithat Büyükaşık getirildi.

HASYAD’ın yeni Başkanı  Zeynel Eskiocak yaptığı konuşmasında ; ‘’ Derneğimizi  kurmuş olduğumuz 2006 yılında  Rahmetli Yusuf Ceylan ile çıktığımız bu yolda hiç yorulmadan yürüttüğümüz faaliyetlerimizi büyük memnuniyetle orta oranda gerçekleştirme azmindeyiz. Bu hizmetlerin gerçekleşmesi için katkı sağlayan saygı değer Harbiyeli vatandaşlarımıza, Dernek yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza ve bu uğurda emeği geçen herkese şükran duygularımı sunar ,teşekkür ediyorum. Tüm toplumumuza hayırlı olsun. ‘’ dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu