HASİAD Yönetiminden Av.Çakır’a Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurul ile Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanlığına seçilen Av.Murat Hayzaran ve yönetim kurulu üyeleri üyelere gerçekleştirdikleri ziyaretler çerçevesinde HASİAD üyesi Av.Ethem Çakır’ı ofisinde ziyaret ettiler.

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği  Başkanı Av.Murat Hayzaran : “HASİAD Yönetim Kurulumuzla birlikte Avukat üyemiz Ethem Çakır’ı ziyaret ettik. Yeni dönemde planladığımız faaliyet ve projelere ilişkin bilgilendirme yaparak sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulunduk.Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av.Ethem Çakır açıklamasında :” Hatay’ın önde gelen Sivil Toplum Kuruluşlarından olan ve şahsımın da üyesi olduğu, Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanlığı’nın yapılan genel kurulu ile Başkanlığa seçilen değerli abim Sayın Av. Murat Hayzaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri ofisimizi ziyaret ettiler. Başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı işlere imza atacağına olan inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum.”dedi.

Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği  Başkanı Av.Murat Hayzaran tarafından Av.Ethem Çakır’a hediye takdim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu