Harbiye Esenbulak İlkokulu ve Ortaokulu eTwinning Projeleriyle dolu dolu bir sezon geçiriyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Harbiye Esenbulak İlkokulu ve Ortaokulu; danışmanlığını İngilizce Öğretmeni Arzu Şirin Toptaş’ın yürüttüğü 4 eTwinning projesi ( Yaratıcı Okuma Atölyem, Learning With Web 2 Tools, You Have a Message From The World ve Media Detectives ), danışmanlığını Anasınıfı Öğretmeni Gizem Bahçeci ve Sınıf Öğretmeni Selda Ceylan’ın yürüttüğü Kitap Kurdu Projesi, Müdür Yardımcısı Sevtap Çemtaş Yılmaz’ın yürüttüğü Bu Benim Şehrim Projesi, danışmanlığını Matematik Öğretmenlerinden Filiz Muniroğlu’nun yürüttüğü Doğayla Bütünleşen Çocuklar ve Media Detectives Projeleri ile dolu dolu bir eğitim-öğretim yılı geçiriyor.

Projeleri yürüten öğretmenlerimiz ortak amaçlarının Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 vizyonu ve 21.yüzyıl becerileri ile örtüşen bireyler yetiştirmek olduğunu, projelerin hepsinin proje tabanlı ve öğrenci merkezli olduğunu dile getiriyorlar. Projelere gönüllü olarak katılan öğrencilerin etkinliklerde canı gönülden çalışarak emek verdiklerini, sınıf içi ve sınıf dışı tüm çalışmalarda keyif alarak farklı öğrenme deneyimleri yaşadıklarını ifade ediyorlar.
Bundan sonraki süreçte projeleri için kalite ödülüne başvuracaklar ve çalışmaları kabul edilirse emeklerinin karşılığı olan Ulusal / Uluslararası Kalite Ödülünü Harbiye Esenbulak İlkokuluna ve Ortaokuluna getirmiş olacaklar.
Proje danışmanlığını yürüten öğretmenler bu süreçte kendilerinden hiçbir desteği esirgemeyen Okul Müdürü Songül Çamak’a, teknik konularda destek olan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Rana Binkanat’a ve projede yer alan öğrencileri velilerine de destekleri için teşekkürlerini iletiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu