Altınözü’ne bağlı Hanyolu Mahallesi’nde bir üretici tarlasında topladığı domateslerin birinin üzerinde “Allah” yazısını görünce bir anlık şaşkınlık yaşadı.
Allah’ın hikmeti olarak kabul edilen meyve sebze veya hayvanlarda bulunan Allah yazısı bu sefer de domateste belirince herkesi hayrete düşürdü. Abdullatif Selçuk isimli üretici tarlasından topladığı domatesleri satmak için hazırlarken üzerinde Allah yazısı olan domatesi satılacak domateslerin arasına koymadı ve nadir görülen domatesi sakladı.
Çiftçi Abdullatif Selçuk yaptığı açıklamada, “Bu domatesin üzerinde Allah lafzı var. Dünya üzerinde değişik meyve ve sebzelerde görülmüştü. Bu bizi çok mutlu etti. Çok sevindik” dedi. Domatesi gören mahalleli ve vatandaşlarda olayın karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Haber: Mahmut Tuncay













