HAKAN BAŞKAN NE YAPTIN BÖYLE?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yıldız oyuncuları Enes Soy ve Süleyman Güneş’i Iğdır FK’ya satan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, transferlerin ardından çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz’ün Hatay’a deprem sonrası çok yardım ettiğini ve ona vefa borcu duyduğunu ifade eden Bolat, “Can Dostum Cantürk Alagöz benden Süleyman’ı ve Enes’i istedi. Hiçbir şey talep etmeden verdim. Hatta sakatlanmasınlar diye son iki maç oynattırmadım. Tüm takımı da isteseydi yine verirdim. İkisini de gönderirken onlara sıkı sıkı tembih ettim. ‘Cantürk Başkanın kıymetini bilin, adamı üzmeyin ve şampiyon olmak için formanızın son damlasına kadar hakkını verin’ dedim. Bu adam 6 Şubat depreminde Hatay için elinden geleni yaptı. Kimse bir plaket bile vermedi. Şimdi şehrimiz adına bizde vefa borcumuzu ödemeye çalıştık. Bu olayın aslı budur. Biri gider bini gelir. Kalıcı olan Turuncu-Mavidir” diye konuştu.
Bolat’ın bu sözleri eleştiri aldı. İki önemli oyuncusunu kaybeden İskenderun Spor’un zirve mücadelesi verdiğini hatırlatan taraftarlar Başkan Bolat’ın bu sözlerini ve tavrını doğru bulmadıklarını dile getirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu