HAGİAD  Expo Alanını Gezdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD) yönetim kurulu ve üyeler  Expo 2021 Hatay alanını ziyaret ettiler. HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Rende önderliğinde gerçekleşen ziyarete   Yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katılırken HAGİAD heyetine HBB  genel sekreter yardımcısı, İmar ve şehircilik Daire Başkanı ve Expo Genel Sekreteri İhsan Çakar  , Yazi işleri daire başkanı Mehmet Bozkurt ve  Kentsel Dönüşüm ve Zemin İnceleme Şube Müdürü ve Expo Genel Sekreter Yardımcısı Musa Eskiocak  eşlik ettiler.
Alandaki çalışmaların durumu ,yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgiler alan Hatay Genç İş İnsanları Derneği yöneticileri ve üyeleri aynı zamanda yapılan çalışmaları yerinde inceleme şansını buldular.

HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Rende yaptığı açıklamasında :” Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği tarafından B sınıfı uluslararası bahçecilik sergisi olarak akredite edilen Expo 2021 Hatay alanını yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret etme şansını bulduk.Bölgenin  sosyo-kültürel,tarihi ve gastronomi alanlarındaki zenginliklerimize değinecek olan ve asıl konsepti  olan “Medeniyetler Bahçesi “ temasının alt yapısını oluşturan tıbbı ve Aromatik bitkiler de dahil olmak üzere bölgenin tüm zengin doğal florasını dünyaya tanıtma imkanı sağlayacak bu güzel projenin tüm ayrıntıları ile bölgemiz için iyi bir kazanım olduğunu düşünüyoruz. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyoruz.
Hatay Genç İş İnsanları Derneği (HAGİAD) ailesini Expo 2021 Hatay alanınında ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren HBB  genel sekreter yardımcısı, İmar ve şehircilik Daire Başkanı ve Expo Genel Sekreteri İhsan Çakar  , Konuklara tüm detayları ile Expo alanını dolaştırarak bilgilendirmeler yaptıklarını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı HAGİAD ailesine teşekkür etti.
HBB  genel sekreter yardımcısı, İmar ve şehircilik Daire Başkanı ve Expo Genel Sekreteri İhsan Çakar  ayrıca ziyaretin anısına HAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Rende ,yönetim kurulu ve üyelere hediye takdiminde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu