Güneyler Elit Akademi Spor Okulu Tam Gaz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Bölgemiz kuyumculuk sektörünün en iddialı markalarından olan Güneyler Altın&Mücevherat   bünyesinde faaliyet gösteren Güneyler  Elit Akademi Spor Okulu çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Güneyler Altın ve Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güney  nezaretinde faaliyetlerini sürdüren Güneyler  Elit Akademi Spor Okulunda alanında deneyimli spor hocaları Necip Aydın ,Ekrem Temiz ve Burak Aydın görev yapıyorlar.Salı ce Cuma günleri Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Erkek Yetiştirme Yurdu (Ticaret Lisesi yanı) sahasında antrenman yapan Güneyler  Elit Akademi Spor Okulunda 6  yaş ve 14  yaş kategorilerinde liglere hazırlıklar yapılırken diğer kategorilerde olduğu gibi bu liglerde de başarının elde edilmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Profesyonel bir anlayış ile yönetilen Güneyler  Elit Akademi Spor Okulunda Eski Vatan Hastanesinin yeri irtibat bürosu ve lokal olarak kullanılıyor.

Güzel bir teknik kadro ile çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Güneyler  Elit Akademi Spor Okulu Başkanı Ahmet Güney yaptığı açıklamasında :” Çocuklarımızın sosyalleşmesi ve vatanına milletine faydalı bireyler oluştururken ahlaklı sporcu profilini oluşturmaları için faaliyetlerini sürdüren Güneyler  Elit Akademi Spor Okulumuza günden güne katılımların artığını gururla belirtmek istiyorum. Alanında deneyimli hocalarımız Necip Aydın ,Ekrem Temiz ve Burak Aydın nezaretinde çalışmalarını sürdüren futbol okulumuzda bu sezon 6 yaş ve 14 yaş kategorilerinde mücadele edecek olan sporcularımız çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedirler.Başarı elde edeceklerine inancımızın tam olduğu 6 yaş ve 14 yaş kategorisindeki sporcularımız başta olmak üzere tüm branşlardaki sporcularımıza başarılar diliyor onları en iyi biçimde hazırlayan kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Güneyler  Elit Akademi Spor Okuluna çocuklarını göndermek isteyen velilerimizi Eski Vatan Hastanesinin yerinde bulunan irtibat ofisimize bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu