GÜLTEKİN:”HASAN FİSSO 2 SİNEMA FİLMİMİ HALKIMA BAĞIŞLADIM”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketinin ilk gününden itibaren depremzedeler için yaptığı çalışmalar ile takdir toplayan ünlü fenomen Meriç Gültekin şimdi de yapımcılığını yaptığı  son dönemin çok güldüren arapça komedi filmi Hasan Fisso 2 ile depremzedelere bir nebze moral vermek adına kolları sıvadı.Ekip arkadaşları ile birlikte tüm hazırlıkları tamamlayan Gültekin Hafta’nın 3 günü farklı mahallelerde ücretsiz gösterimler yapılacağını açıkladı. İlk hafta programında Hasan Fisso 2  8 Haziran’da Toygarlı,9 Haziran’da Koyunoğlu ve 10 Haziran’da Ekinci mahallelerinde saat 20:00’de izlenebilecek.

Yönetmenliğini  Berkan Aktepe ve Meriç Bucak’ın yaptığı “Hasan Fisso 2”  bundan önceki dönemlerde Yurt içi ve Yurt dışı gösterimlerinde gördüğü yoğun ilgi ve izleyicilerin attıkları kahkahalar ile biliniyor.

Amaçlarının depremzedelere biraz olsun moral vermek olduğunu ifade eden Meriç Gültekin yaptığı açıklamasında: “ Bu zor dönemde halkımıza bir nebze moral vermek adına Hasan Fisso 2 sinema filmimizi Hatay halkımıza ÜCRETSİZ gösterimler yapacağız. Her haftanın 3 günü sizlerleyiz. Her şey Hatay için her şey depremde zarar gören halkım için.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu