GÖZLERİ ZİRVEDE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’umuzun başarı hikayesi devam ediyor. Çok değil süperligde henüz ikinci sezonumuz.Geçen yıldan buyana kurulan kadro düşünüldüğünde “Kesin küme düşer ” diye kendisine hiç şans verilmiyordu. Ama Ömer ERDOĞAN hocamızın önderliğinde iki yıldır beklentilerin çok üzerine çıktı ve çıkmaya devam ediyor.
Geçen sezon ilk yılı olmasına rağmen ligi 6.sırada bitirmiştik. Bunun yanında Boupendza’yı gol kralı çıkartmıştık. Bu sezon ise geçen yılın kadrosundan sadece 5 oyuncu ile yola devam ettik. İlk maçımız olan Kasımpaşa maçında alınan beraberlik ile birlikte “Tamam bu yıl kesin düşerler,geçen sezon şans eseri ligde kaldılar” diyenler ilerleyen haftalarda yine hayal kırıklığına uğradılar.
Bu yıl takımımız geçen yıla göre daha olgun, daha sistemli ve daha kendinden emin oynuyor.Sessiz ama derinden Zirve yürüyüşümüze devam ediyor ve gözümüzü artık zirveye diktik. Geride kalan 10 haftada sadece 2 kez yenildik ve bütçe olarak bizden çok daha iyi olan takımları geride bıraktık. Bu takım buralara tesadüfen gelmedi. Oynadığı her maçta sahaya yüreğini koydu. Mağlup olduğu maçlarda dahi sahaya karakter koydu. Gelinen noktada 20 puanla ligde ikinci sıradayız. Bu takımı isim isim değerlendirdiğinizde belkide bir çok takım bir kaç oyuncu dışında kimse ciddiye almaz.  Bugün ise Boupendza, Akintola Ryaean Aabid, Munir, El Kaabi, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Adekugbe, Onur, Mehdi Boudjemaa, Kamil Ahnet Çörekçi gibi bu oyunculardan bir şey olmaz denildiği ortamda bu oyuncuları futbol dünyasına kazandıran, oyuncuların değerine değer katan bir takım Atakaş Hatayspor.
Bu takım basamakları yavaş yavaş ama emin adımlarla çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Henüz ligin başındayız , daha oynayacağımız çok maç var ama takımın sahada yaptıklarını görünce sezon boyunca buralarda olacak gibi görünüyoruz. Ayağımızı sağlam basalım, rehavete yer yok. Maç maç gitmek lazım.
Hafta sonu ve sezonun geri kalanında oynanacak maçlarda  biz taraftarlarada çok büyük görevler düşüyor. Bu takımı tüm iç saha maçlarında yalnız bırakmayalım. Bu takım desteği sonuna kadar hak ediyor. Bu yolda puan kayıpları olacaktır. Skora göre takımımızı desteklemek yanlış. Unutmayalım ki bir maçı kazandık diye şampiyon olamayacağınız gibi, bir maçı kaybettiğimizde de küme düşmeyeceğiz.  Sonuna kadar destek olmalıyız. Takım ve taraftar bütünleşirse başarı gelir.
Evet Cumartesi günü bizimle aynı puana sahip Beşiktaş ile oynayacağız. Spor otoritelerine göre haftanın maçı olarak gösteriliyor. Ne mutlu bize ki 53 sene sonra çıktığımız süperligde Beşiktaş ile zirve mücadelesi vereceğiz. Bu gururu yaşatan başta Onursal Başkanımız Sayın Lütfü SAVAŞ olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine, başarının baş mimarı Ömer ERDOĞAN hocamız ve ekibine, ve tabi ki sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımıza teşekkür ederiz.

Haydi HATAY Cumartesi günü 12.adam olmaya var mısın? 90 dakika susmadan, zirve için Atakaş Hatayspor’umuzun yanında olalım. Bu zorlu yolda onlara destek olalım.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu