GOL KRALI TANIDIK BİR İSİM: “AORON SALEM BOUPENDZA”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Attığı goller ve son haftalardaki başarılı performansı ile göz dolduran Atakaş Hatayspor’lu Aoron Salem Boupendza, Süper Lig’de gol krallığında liderlik koltuğuna oturdu.

Antalyaspor karşısında attığı 4 gol ile Süper Lig tarihine adını altın harflerle yazdıran Aoron Salem Boupendza, Atakaş Hatayspor’un 2-1 galip ayrıldığı İttifak Holding Konyaspor karşısında da takımını galibiyete taşıyan golleri atarak gol sayısını 9’a çıkardı.

İki Süper Lig maçında 6 gol atarak, gol krallığında uzun süredir zirvede yer alan Beşiktaşlı Vincent Aboubakar’ı geride bırakan Boupendza, Türkiye’de spor gündeminde konuşulmaya devam ediyor.

Atakaş Hatayspor’un genç forveti Boupendza’yı gol krallığında 8 golle Vincent Aboubakar, 7 golle Adem Büyük, Alexandru Maxim , Davidson Luz Pereira ve Hugo Rodallega izliyor.

Atakaş Hatayspor’un ligdeki başarısında attığı gollerle büyük pay sahibi olan Boupendza, Atakaş Hatayspor’un 6 Ocak Çarşamba oynayacağı ve galibiyet parolası ile çıkaçağı Gençlerbirliği maçında da ağları sarsarak takımına destek olmayı hedefliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu