Gezi Turlarında Gri Tur Farkı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yurtiçi ve Yurtdışı bir çok gezi programına başarılı bir biçimde imza atan Gri Turizm ve Seyahat Acentesi sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Uzun yıllardır kendi çizgisinden ödün vermeden kusursuz gezi programlarına imza atan firma müşterilerine sunduğu en iyi rehber,En iyi oteller ve son model araçları ile VIP bir işletme olarak çıkıyor karşımıza. www.gritur.com üzerinden ve sosyal medya hesaplarından duyurusunu yaptığı Yurtiçi ve Yurtdışı bir çok gezi programlarının kısa bir sürede dolduğu Gri Turizm ve Seyahat Acentesi bölgemiz turizm sektöründe parlayan yıldız olmaya devam ediyor.
Gezi turlarına ilginin yüksek seviyelerde olduğu Gri Turizm ve Seyahat Acentesi ,Sunduğu profesyonel hizmeti,Rehber,Konaklama ve araç konusunda en iyilerin tercih edilmesi hassasiyeti ile almış olduğu ücretin ve hakkını vermesinin yanında son dönem ülkemizde yaşanan ekonomik olumsuzlukların tüm sektörlerde kendini hissettirdiği süreçte yoğun iş tempoları ile Ülkemiz ve İlimiz ekonomisine sağladıkları katkı ile dikkatleri üzerine çeken Gri Turizm ve Seyahat Acentesi takdir toplamayı sürdürüyor.

Geride bıraktığımız Yaz ve Sonbahar turlarında binlerce kişiyi ağırlayan,Yurt dışı turlarının yanında Karadeniz turları başta olmak üzere ,Ege,İç Anadolu,Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgemizde buram buram tarih kokan şehirlerimize gerçekleştirdikleri turlar ile yoğun ilgi gören Gri Turizm ve Seyahat Acentesi müşterilerine sunduğu kusursuz hizmetler ile tüm müşterilerinden takdir alan bir işletme olarak biliniyor.

Geleneksel olarak her yıl gezi turu düzenlenen ve Bu yıl 749. düzenlenecek olan Şeb-i Arus törenleri için planlanan turun günler öncesinden doluluk oranına ulaştığı Gri Turizm ve Seyahat Acentesinde Kış turları ve özellikle de son dönemde trend haline gelen Tren ile Kars Turu gördüğü yoğun ilgi ile Gri Tur farkını gözler önüne sermeye devam ediyor.
Mardin,Şanlıurfa ,Van ve Yedi Göller turlarının hız kesmeden devam ettiği kış sezonunun yaklaşması ile Yedikuyular Kayak Merkezi , Erciyes Kayak Merkezi ve Termal turlarının kısa bir süre sonra start alacağı Gri Turizm ve Seyahat Acentesi irtibat telefonu 0326 614 88 44

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu