Geri dönüyorlar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor Ruben Ribeiro’yla yeniden anlaştı. Senegalli golcü Mame Diouf’u da geri getirmek isteyen yönetimin bu iki önemli oyuncuyu kısa sürede açıklaması bekleniyor

Atakaş Hatayspor’da oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Daha önce eski kaptanı Rayane Aabid’i yeniden kadrosuna katan Bordo-Beyazlılar sezon sonunda sözleşmeleri sona eren Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro ve Senegalli tecrübeli golcü Mame Diouf’la yeniden kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Ruben Riberio’nun yeniden Hatayspor’da oynamak istediği ve eski kulübüyle her konuda anlaştığı öğrenildi. Ruben Ribeiro kısa bir süre içinde resmi sözleşmeye imza atacak. Hatayspor forması altında 70 maça çıkan Portekizli oyuncu bu maçlarda 3 gol ve 4 asist üretmişti.

DİOUF DA DÖNMEK İSTİYOR

Ruben’le yeniden anlaşan Hatayspor, eski takım kaptanı Mame Diouf’la da görüşüyor. Diouf’un yeniden Hatayspor’da oynamaya istekli olduğu öğrenildi. Senegalli golcünün kısa bir süre içinde resmi sözleşmeye imza atması ve takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Diouf, Hatayspor forması altında 75 maça çıktı. Diouf bu maçlarda 31 gol ve 8 asistle oynadı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu