Genç kızı yumruklayan zanlı gözaltına alındı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kaldırımda yürüyen genç kızı yumruklayan zanlı yakalandı.

Olay İskenderun’un Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İşyerlerinin güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda kaldırımda yürüyen genç kızlar E.Ö. ile A.Ö, kendilerine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettikleri A.C. ile kısa bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından yürümeye devam eden genç kızlara koşarak yumruklar savurmaya başlayan A.C. Genç kızlardan E.Ö.’yü darp etti. Genç kızı çevredeki vatandaşların tepki gösterip olaya müdahale etmesinin ardından A.C. olay yerinden uzaklaştı. Genç kızların şikayeti üzerine A.C’nin peşine düşen İskenderun İlçe emniyet Müdürlüğü çok geçmeden zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı.

ÇIKIN DIŞARIYA HEPİNİZİ ÖLDÜRECEĞİM DİYE BAĞIRDI

Yaşadıklarını korku dolu anları anlatan E. Ö. Bulunduğu yerin işlek bir yer olduğunu belirterek, “Herkesin geçip gidebileceği bir yerde saat 11.00 gibi sözlü tacize uğradım. Aynı zamanda şiddet gördüm. Arkadaşımla birlikte ne diyorsun falan dedik. Ondan sonra bize tekrardan tacizde bulundu. Daha sonra küfür etmeye başladı. Biz o sırada seslenmedik önümüze döndük. Yürümeye devam ettik. Biraz ilerledikten sonra bana saldırmaya başladı. Saçımdan tuttu yüzüme yumruk atmaya başladı. Yere attı beni. O sırada iş arkadaşlarım yardım etmeye geldi. Orada bulunan insanlar yardımcı oldu. Ayırmaya çalıştılar. Ayırdıktan sonra beni işyerime aldılar. Daha sonra orada ayırmaya çalışan arkadaşlarıma bıçak çekti. Bıçağı gören arkadaşlarım işyerine girdiler. İşyerinin kapısını kapattık. Elinde ki bıçakla işyerinin kapısına vurmaya başladı. Çıkın dışarıya öldüreceğim hepinizi diye tehditler savurdu” dedi.

CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK

Arkadaşları ile birlikte molaya çıktıklarını belirten A.Ö.’de, “Daha önce hiç görmediğimiz, bilmediğimiz, tanımadığımız  bir adam bize sözlü tacizde bulundu. Küfür etmeye başladı. Arkadaşım sadece dönüp bize mi söylüyorsun? Dediğinde arkadaşımıza saldırmaya başladı. Şikayetçi olduk darp raporumuzu aldık. Büyük ihtimalle yarın yine dışarıda olacak. Can güvenliğimiz yok. Bugün bıçaklanmadık ama yarın bıçaklanabiliriz. Gerekli cezayı almasını istiyoruz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu