Geleceğin Ressamları Harıl Harıl Çalışıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eğitim hedefleri arasında Resim iş öğretmenliği- Güzel sanatlar fakültesi bölümleri ( grafik tasarım, moda tasarın, tekstil tasarım, animasyon bölümü, resim bölümü, geleneksel Türk el sanatları, kostüm, cam bölümü, seramik ve heykel bölümü) ve Güzel sanatlar liselerini kazanmak olan gençler sınavlarına harıl harıl çalışarak hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda sınava hazırlanan tüm öğrencilerini istedikleri okulları kazandırarak tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Selmani Baki Resim Atölyesi sergilediği yoğun temposu ile bu yıla da damgasını vuracağının sinyallerini verdi.Güzel Sanatlar Fakültesi ve Güzel Sanatlar Lisesine hazırlık çalışmalarında hız kesmeyen Selmani Baki Resim Atölyesi bu eğitim öğretim yılında ilk defa küçük yaş guruplarına da ders vermeye başladı.

Kayıtlar Devam Ediyor…

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sınavları için alanında deneyimli Resim eğitmenleri nezaretinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Selmani Baki Resim Atölyesi Kurucusu Selmani  Baki Kocaispir,Yeni dönem kayıtlarının devam ettiğinin altını çizerek yaptığı açıklamasında :” Selmani Baki Resim Atölyesi olarak başarımız herkes tarafından tescillenmiştir. Bu yılda inşallah sınava girecek olan tüm öğrencilerimize sınavlarını kazandırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimiz oldukça  hevesli,Eğitimci kadromuz da bir o kadar disiplinli bir eğitim anlayışı ile görevlerini en iyi biçimde yapmaktadırlar. Öğrencilerimizin yeni sezon başarısında büyük paya sahip olacağına inandığım  eğitimci kadromuza şükranlarımı sunuyor yeni  öğrencilerimize  başarılar diliyorum.”dedi.

Şehit ve Gazi çocuklarına ücretsiz kurs verdiklerini bir kez daha yineleyen kurucu Selmani Baki Kocaispir, Resim iş öğretmenliği- Güzel sanatlar fakültesi bölümleri ( grafik tasarım, moda tasarın, tekstil tasarım, animasyon bölümü, resim bölümü, geleneksel Türk el sanatları, kostüm, cam bölümü, seramik ve heykel bölümü) ve Güzel sanatlar liselerini kazanmak isteyen öğrenciler kurs kayıtlarını yaptırabilir dedi.

Kurs almak isteyen öğrencilerin 0 530 513 29 66 telefon numarasından ulaşabileceği atölyenin adresi: Akevler Mah. 6.Akevler Sokak Mirat Durgun Apartmanı Sabiha Gökçen Anaokulu Karşısı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu