GELECEĞİN DİŞ HEKİMLERİ HATAY AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNDE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Özel Pusula Akademi Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, temsili staj programı kapsamında diş hekimliğini hedefleyen öğrencileri ile Hatay Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti.
Özel Pusula Akademi Koleji Anadolu Lisesi yönetimi, öğrencileri en iyi şekilde ağırlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ercüment Ülkümen’e ve Periodontoloji Uzmanı Merve Ayrancı, Endodonti Uzmanı Ahmet Taşan, Diş Hekimleri Mert Furkan Akbulut, Gamze Mansuroğlu, Mahmut Koyuncu ve Radyoloji Teknikeri Ezgi Türk’e teşekkür etti.
Diş hekimleri ile bir araya gelen öğrenciler, hem diş hekimliği ile ilgili soruları yönelttiler hem de merak ettikleri diş hastalıklarının tedavi süreçleri ve yöntemleri hakkında kullanılan aletleri de tanıyarak detaylı bilgiler edindi.
Gelişen teknolojinin diş tedavilerinin gelişimine ciddi anlamda katkı sağladığına değinilen görüşmede hekimin bilgisi kadar yeteneğinin de tedavinin gidişatını ve hastanın memnuniyetini etkilediğinin altı çizildi.
Diş hekimliğinde kendi deneyimlerinden yola çıkarak avantaj ve dezavantaj olarak gördükleri yönleri öğrenciler ile samimiyetle paylaşan hekimler, lisans sürecinden sonraki ihtisas alanları ve süreci ile ilgili değerli bilgilere de yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu