Geleceğe Adımlar  Projesi Tamamlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD) destekleri ile 7 Şubat tarihinde başlayan Geleceğe Adımlar projesi başarılı bir biçimde tamamlandı. Yayladağı Şehit İbrahim Ballı İmam Hatip Ortaokulu ve Hatay Kuruyer Abdülaziz Karadeniz Ortaokulunda gerçekleşen Geleceğe Adımlar  Projesinin final toplantısı Tarihi uzun çarşıda bulunan Kurşunlu Han’da ki KAGİD ofisinde yapıldı.

Oldukça faydalı olduğuna inandığı bir sosyal sorumluluk projesini başarılı bir biçimde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Çiğdem Kıral yaptığı açıklamasında:” 2019 yılında tamamen bilimsel verilere dayanarak yazılan ve kurulan Geleceğe Adımlar projesi İrem Tuncer ve Onur Akın koordinatörlüğünde ve proje sahibi Avukat Elif  Görgülü’nün Mardin seyahatiyle başlayıp şekillenen önce 12 üniversite öğrencisiyle şu anda da gönüllü 40 öğrenciyle güçlenerek büyüyen Geleceğe Adımlar  5. adımını  tamamlamış bulunuyoruz.20 gönüllü üniversite öğrencisi ile birlikte 7 -11 Şubat tarihleri arasında eşit eğitim imkanından faydalanamayan çocuklara  yönelik psikososyal gelişimlerini desteklemek amacıyla empati,şiddetsiz iletişim,zorbalık,problem çözme ,duyguları tanıma ve duygularla sağlıklı başa çıkma becerileri üzerine yapılan eğitime ilave olarak çocukların farkındalıklarını artırmak amacıyla iklim krizi ,meslek seçimi,çocuk hakları ,drama ,müzik ve yaratıcı yazı atölyeleriyle çocukların yaratıcı yönlerini geliştirmeyi   hedefledik ve hedefimize ulaştık. , Çocukların  geleceğine ışık tutması düşüncesi ve dileğiyle yapılan ve tüm ülkeye yayılan bir iyilik hareketi olması amacında olan Geleceğe Adımlar projesi kurucusu Av. Elif Görgülü başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Tarihi Kurşunlu Han’da bulunan KAGİD ofisinde gerçekleşen final programında Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Çiğdem Kıral ,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üyeler tarafından  Geleceğe Adımlar projesi sahibi Elif  Görgülü’ye,koordinatörle İrem Tuncer ve Onur Akın ile birlikte projede görev alan 20 Üniversite öğrencisine  teşekkür plaketi takdim etti.Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu