Gaziantep vatan toprağı Hatay’a teslim edildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valisi Rahmi Doğan, “Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında görevlendirilen bir öğretmen ve bir öğrenciden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, “Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında, Gazi şehrin savunmasında kanlarını, canlarını feda eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle anmak amacıyla, şanlı Türk Bayrağı ve 80 İl toprağı ile buluşturmak üzere şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış Gazi şehre ait bir avuç toprak, görevli öğretmen ve öğrencisi tarafından Vali Doğan’a takdim edildi.

Vali Doğan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini oluşturan kurtuluş mücadelesinde önemli bir yere sahip olan Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı münasebetiyle düzenlenen bu etkinliğin bu güzel vatan uğruna canlarını feda ederek şehitlik mertebesine yükselen ecdadımızı yad etmek ve toprağın vatan olduğunu, hürriyet ve bağımsızlık ateşimizin sönmediğini tekrar hatırlatmak anlamında güzel bir çalışma olmuştur. Bu etkinlikte emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu