Gazi Zan Spor Anaokulunda Cumhuriyet Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Okul öncesi eğitimde bölgenin etkili kurumlarından olan Özel Gazi Zan Spor Anaokulunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku ile kutlandı. Hazırlıkların günler öncesinden başladığı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Al Bayrağımızın renklerinde kıyafetleri ile göz kamaştıran Özel Gazi Zan Spor Anaokulu Öğrencilerinin heyecanları gözlerden kaçmadı.

Öğretmenleri nezaretinde yaptıkları fenerleri bir ellerine  Türk Bayrağımızı diğer ellerine alan minik öğrenciler okulun bulunduğu semtte gerçekleştirdikleri kortejde çevre binalarda bulunan sakinlerden bol bol alkış aldılar.En önde bulunan  büyük Türk Bayrağının arkasında öğretmenlerinin kontrolünde marşlar ile Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü yapan minikler renkli görüntüler oluşturdular.

Sosyal Pedagog Gazi Zan önderliğinde okulun bahçesine gelen Özel Gazi Zan Spor Anaokulu öğrencileri burada gerçekleştirdikleri dans gösterileri, şiir okuma ve yarışmalar ile muhteşem bir Cumhuriyet Bayramı coşkusuna imza attılar.

En büyük bayramımız olan  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı çerçevesinde   21.Fener şenliğinde imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen Özel Gazi Zan Spor Anaokulu Kurucusu Sosyal Pedagog Gazi Zan;”Geleceğin Türkiye gençlerini yetiştirdiğimiz okulumuzda büyük bir zevkle beraber yaptığımız fenerlerimizi tüm okul olarak gururla taşıyıp güzel bir kortejle Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.Emeği geçen herkesi yürekten kutluyor herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu