Gazi Zan Spor Anaokulu’nda Bahara Merhaba Şenliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sosyal Pedagog Gazi Zan yönetiminde eğitim – öğretimdeki başarısının yanında sosyal sorumluluk projeleri ve etkinlikleri ile de tüm dikkatleri üzerinde yoplamayı başaran Özel Gazi Zan Spor Anaokulu geleneksel olarak düzenlediği  Bahara Merhaba “Yumurta Şenliği” ni coşkulu bir biçimde gerçekleştirdi.

Yumurta Şenliğinde gönüllerince eğlenen öğrencilere sevimli kahramanlar eşlik ederken çeşitli yarışmalaridans gösterileri ve oyunların renk kattığı  bu coşkulu etkinlikte öğretmenler ve velilerin de eğlenmeleri gözlerden kaçmadı.Çocuklarının mutluluğu karşısında mutluluklarının katlandığını ifade eden veliler  okul yöneticisi Sosyal Pedagog Gazi Zan ve ekibine teşekkür ettiler.

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında iki yıldır gerçekleştiremedikleri Bahara Merhaba “Yumurta Şenliği” ni bu yıl coşkulu bir biçimde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sosyal Pedagog Gazi Zan yaptığı açıklamasında :” Doğanın yeniden dirilişini, yeni bir hayatın başladığını ve baharın gelişini simgeleyen geleneksel hale getirdiğimiz “Yumurta Şenliği” ni, Özel Gazi Zan Spor Anaokulu olarak büyük bir coşku ile kutladık. Aylar öncesinden hazırladığımız pencere süsleri ve yumurtalardan yapılan el faaliyetlerimizin de sergilendiği şenlikte, düzenlenen çeşitli yarışmalarla çocuklarımız ve öğretmenlerimiz gönüllerince eğlendiler. Darısı her yıla sağlıkla Bahar Şenliği kutlamalarına…”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu