Gazeteci Kalaycıoğlu 2.Kez Dede Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilcisi ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Kalaycıoğlu bir kez daha dede olmanın sevincini yaşadı. Ece&Murat Cemiloğlu çiftinin ikinci bebekleri olarak dünyaya gelen bebeğe Mete adı verildi. Özel Antakya Akademi Hastanesinde bölgenin en çok tercih edilen doktorlarından Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Erdem Turhan kontrolünde doğumu gerçekleştirilen Mete bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verilirken Ece&Murat çifti ve ilk çocukları İlke’nin mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

İkinci kez baba olmanın heyecanını yaşadığını ifade eden Murat Cemiloğlu ,Mete  bebeğin ve tüm bebeklerin ailelerine ülkelerine hayırlı evlatlar olmalarını dilediğinin altını çizdi. Cemiloğlu :” 10 Ağustos 2022  tarihinde Dünya’ya gelen bebeğimiz Mete’nin  anne karnındaki takip süresi boyunca, özveri ile tıbbi bilgisini ve insani ilgisini esirgemeyen ,Oğlumuzun   doğması için insanüstü bir sabır gösteren ve ardından başarılı bir şekilde. Özel Antakya Akademi Hastanesinde doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Erdem Turhan’a , Doğumhanenin deneyimli tüm personeline iş disiplinleri ve sevgi dolu yaklaşımlarından ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Minnettarız. ”dedi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Cemiloğlu ailesine ve Gazeteci üstadımız Mithat Kalaycıoğlu’na  Hayırlı olsun ,Allah analı babalı büyütsün dileklerimizi gönderiyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu