GALATASARAY’DAN HATAY’A 100 KALICI KONUT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Polat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın merhume annesi Suna Polat adına Samandağ’da yaptırdığı “Suna Polat Gençlik Merkezi” törenle hizmete girdi.
Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur merkezin açılışı için geldikleri ilçede ilk olarak depremzedeleri ziyaret etti.
Karaçay Mahallesi’nde Polat Vakfınca yaptırılan Karaçay Polatköy Geçici Konaklama Merkezi’nde depremzedelerle bir araya gelen heyet, buradaki çocuklara Galatasaray forması ve atkıları hediye etti.
Ardından heyet, Polat Vakfı ve Samandağ Belediyesi işbirliğinde Deniz Mahallesi’nde yaptırılan “Suna Polat Gençlik Merkezi” açılışına katıldı.
‘Deprem bölgesine konsantre olalım’
Adnan Polat, açılış töreninde yaptığı konuşmada, depremden zarar görmüş insanlara katkıda bulunmaya ve destek olmaya devam etmenin kendileri için onur verici olduğunu söyledi.
Depremin ilk gününden itibaren aktif olarak Galatasaray Kulübü ve Polat Holding olarak afet bölgelerine desteklerini sürdürdüklerini aktaran Polat, afetin unutulmaması gerektiğini belirtti.
Devletin kendi imkanları çerçevesinde elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını vurgulayan Polat, “Biz sadece ‘Devlet yapsın da görelim’ şeklinde yaklaşamayız. Depremin ilk bir ayında, Türk milletinin hepsi buradaki acıyı damarlarına kadar hissettiler ve ellerinden gelen yardımı yaptılar. Ama şu anda görüyorum ki millet tamamıyla burada olan bitenleri unuttu, kanıksadı, olağan kabul etti. Halbuki bu yanlış. Şu anda depremden zarar görenlerin en zor günleri. Bu süreç, evleri yapılana, taşınana kadar da yaşanacak. Allah yardımcıları olsun. Biz millet olarak lütfen tekrar deprem bölgesine konsantre olalım. Elimizden gelen her desteği onlara yapalım” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu