GALATASARAY-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM

Facebook
Twitter
WhatsApp
1- Galatasaray Antep’in demirden savunmasını direkleri döve döve, şansına söve söve aşmasını bildi.
2- Zaha’nın oyuna girişi ile baskı ve kuşatmaya kalite de eklenmiş oldu ve Galatasaray kadro farkını Antep’in iliklerine kadar hissettirdi.
3- Galatasaray, bu maçta 4 topunun 5 kez (Mertens’in 1 şutu 2 direkten döndü) direkten dönmesine ve 5 stoper, 1 biyonik kaleciye rağmen maçı kazanıyorsa buna saygı duymaktan başka bir şey yapılamaz.
4- Normalde 3 stoperli sisteme karşıyım, lakin Galatasaray ile Gaziantep arasındaki kalite farkı o kadar açık ki, Antep 9 stoperle oynasa yine saygı duyarım. Zaman zaman öyle yaptılar zaten.
5- Mertens, Galatasaray’ın akil adamı gibi. Bu denli baskı paniğe dönüşmüyorsa bunun nedeni Belçikalı oyuncunun aklını ve kalitesini arkadaşlarına hissettirmesindendir.
6- Okan Buruk’un, Berkan’ı sol beke koyup, Barış’ı öne atmak uğruna Zaha’yı kesmesini yadırgadım. Hatadan dönünce goller de geldi zaten. Hem de tam da Zaha ve Barış’tan.
7- Fenerbahçe’nin 10 gollük avantajı, Galatasaray’ın derbiyi iç sahada oynayacak olma avantajı var. Averaj mı avantaj saha mı avantaj bunu önümüzdeki haftalar gösterecek. Belki de ikisi de işe yaramayacak.

İlgili Haberler

Puan Durumu