FUTBOL KİTABININ ORTASINDA, ‘ATAMAYANA ATARLAR’ YAZAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hataylı spor adamı Ahmet Gökcçe (Gökçe Futbolist) ülkemizi Şampiyonlar Liginde temsil eden Galatasaray’ın 2-2 berabere kaldığı Kopenhaag maçı sonrası değerlendirmede bulundu.
Ahmet Gökçe’nin 2-2 sona eren Galataray-Koopenhag maçı sonrası görüşleri şöyle:
1- İç sahada grubun zayıf halkası olarak görülen takım karşısında 0-2’ye düşmek kötü, 2 dakikada geri gelmek güzel.

2- Kerem Aktürkoğlu ve Dries Mertens gibi ligde katkı veren oyuncuların, fiziksel açıdan burayı kaldıramayacakları daha ilk 45 dakikada belli olmuştu ama Okan Hoca’nın onlara 15-20 dakika daha opsiyon tanıması 3 puanın kaçmasına sebep oldu.

3- Zaha ve Hakim, tam fiziksel kapasiteye ulaştıklarında çok can yakacaklar ama bu süreç uzarsa sadece yerli takımların canını yakarlar.

4- Tete sahaya ayak basar basmaz, şampiyonlar ligi sahnesinde kendisine verilen gösteri şansını çok iyi kullandı. Birinci golde şapkadan asist, ikinci golde heybeden gol çıkardı.

5- Okan Buruk, eğer oyunu ikinci durdurduğundaki değişiklikleri, 45’te yapsa Galatasaray golleri belki de 2’yi yemeden bulabilirdi.

6- Bu kadro şampiyonlar ligi için kuruldu. Dolayısıyla tüm oyuncuların, özellikle Zaha’nın hazır olması gerekirdi. Bu kadrodan maximum verim alabilmek için yıldız oyuncuların bir an önce hazır hale gelmesi gerekiyor.

7- Rakibin pozisyonları sonuçlandırma oranı, özellikle Bayern ve Manchester deplasmanları düşünüldüğünde ürkütücü. Tam aksine Galatasaray’ın pozisyonları bitirme yüzdesi düşüktü. Futbol kitabının ortasında “ATAMAYANA ATARLAR” yazar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu