“FOTO MUHABİRİ” DERGİSİ 41. SAYISI YAYINDA…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Turkcell dergilik uygulaması linki: https://open.dergilik.com.tr/magazineDetail/76406 ve www.tfmd.org.tr adreslerinden dergimizin yeni sayısına ulaşabilirsiniz.

Foto Muhabiri dergisine Turkcell Dergilik uygulamasından ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, basılı formatını da derneğimiz genel merkezinden edinebilirsiniz.

Foto Muhabiri dergisi yeni sayısında Yılın Basın Fotoğrafları 2022 ödülleri geniş şekilde yer alıyor.

Ümit Bektaş, Yılın Basın Fotoğrafı ödülü alan karesinin hikayesini Foto Muhabiri dergisine anlattı.

Ara Güler fotoğrafı ile dergimizin kapağında yer alan fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, fotoğrafçılık hikayesini anlattı.

Derneğimizin kurucularından, değerli büyüğümüz Sökmen Baykara’ya Türkiye Foto Muhabirleri Derneği olarak bu yıl ilk defa “Yaşam Boyu Onur Ödülü” verme kararı aldık. Medya dünyasının en renkli simalarından, bir çok ustaya ustalık etmiş  Sökmen Baykara ile Gazeteciler Cemiyeti tarafından yayınlanan “Gözle Yazılan Tarih” kitabı üzerine güzel bir söyleşi yaptık.

“Türkiye merkezli ödüllü  manzara ve seyahat fotoğrafçısı” İlhan Eroğlu ile gittiği ülke ve şehirler üzerine konuştuk.

Bu yılın “Türkiye Güzellikleri” birincisi öğretmen Ahmet Aslan ve öğrenciler arasında yapılan “Ara Güler Özendirme Ödülü” Çukurova Üniversitesi’nden Nurullah Memiş ile sohbetleride Foto Muhabiri Dergisi’nde…

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu