Fethiye&Gökhan Çifti Nişanlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Şehrimizin sevilen ailelerinden olan Özkan ve Güngör ailelerinde  nişan   heyecanı yaşandı.Özkan Kardeşler İnşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Özkan ile Fatma Özkan’nın dünyalar güzeli kızları Avukat  Fethiye Özkan ile Hatice&Mehmet Güngör çiftinin yakışıklı oğulları Gökhan Güngör Gardenia Kır Bahçesinde düzenlenen törende nişan  yüzüklerini  takarak    evliliğe ilk adımı attılar.


Dillere destan bir organizasyon ile gerçekleşen nişan  programına Ak Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal,Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin,MHP Hatay İl İkinci Başkanı Niyazi Öztürk,Seçkin bir davetli kitlesi ve akrabalar katıldı.
Salona adeta masallardan çıkmış bir prenses ve prens edası ile giriş yapan Fethiye&Gökhan çifti bütün salonu selamladıktan sonra yaptıkları dansları ile büyüledikleri konuklardan büyük alkış aldılar.
Genç çifte aile büyüğü olarak yüzükleri  takan İş İnsanı Yusuf Özkan , Fethiye&Gökhan çiftine hayırlı olsun Allah tamamına erdirdin dileklerinde bulundu.
Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Fethiye&Gökhan çifti aile bireyleri ile birlikte nişan pastasını kestikten sonra bu mutlu anlarında kendilerini yalnız bırakmayan sevdiklerine teşekkür ederek günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.
Tüm konukların şıklıkları ile adeta yarıştıkları nişan töreninde eğlence gece boyunca devam etti.
Şıklığı ile insanları adeta büyüleyen bir başka isim olan İş İnsanı Mehmet Özkan açıklamasında:” Şükürler olsun kızımın iyi gününü gördük.Kızım fethiye ile oğlumuz Gökhanın bu mutlu günlerinde yanımızda oln tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.Hep iyi günlerimiz olması dileği ile çocuklarımız Fethiye&Gökhan’a hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin diyorum sözleri ile konuşmasını tamamladı.
Hatay Gazetesi olarak Fethiye&Gökhan çiftine bizde hayırlı olsun diyerek Allah tamamına erdirsin temennisinde bulunuyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu