Festival heyecanı bu hafta sonu başlıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için geri sayım sürüyor. Festival kapsamında ilk olarak bu hafta Geleneksel Zeytin Aba Güreşi müsabakaları gerçekleştirilecek. Bir kez daha tüm vatandaşları Geleneksel Aba Güreşleri müsabakalarına davet eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Şimdi söz er meydanının yiğitlerinde. 9 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Altınözü’nde 15 Temmuz Milli İrade Parkı 6. Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali kapsamında gerçekleştireceğimiz Geleneksel Zeytin Aba Güreşi’ne tüm halkımız davetlidir” sözlerini kullandı.

Heyecan fırtınasına sahne olması beklenen Zeytin Aba Güreşleri lisanslı güreş hakemleri tarafından yönetilecek. Güreş müsabakalarında 39 yarışmacıya para ödülü verilecek. Müsabakalar saat 10.00’da başlayacak.

ABA GÜREŞLERİNİN ARDINDAN GÖZLER 22-23 EKİM’E ÇEVRİLECEK

Zeytin Aba Güreşi yarışmalarının ardından Altınözü’nde 22-23 Ekim tarihleri arasında Zeytin Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali kapsamında birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Altınözü’nün zeytini ve zeytinyağının tanıtımı için başlatılan festivalde 22 Ekim Cumartesi günü Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Rafet El Roman saat 20.30’da, 23 Ekim Pazar günü ise yine aynı saatte genç şarkıcı Tuğçe Kandemir Altınözülülerle buluşacak.

Konserlerin yanı sıra birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak festivalde alanın da uzman şefler de ilçeye gelerek, Altınözü’nün tanıtımına katkı sağlayacak. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, festivalin ilçenin tanıtımına büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti ve festival sayesinde Altınözülülerin unutulmaz anlar yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu