Fernades gündemde yok Muyumba’da son söz Erdoğan’ın

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Başkanvekili Mustafa Özat; Manuel Fernandes, Salih Uçan ve Tristan Muyumba transferlerine ilişkin son durum hakkında önemli bilgiler verdi

Radyospor’da Oleycom’un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a canlı yayın konuğu olan Mustafa Özat, ilk olarak Galatasaray maçını değerlendirdi.  Hakemin iki takım içinde yanlış kararlar verdiğini aktaran Özat, “Galatasaray karşısında önemli bir galibiyet aldık. Futbolcu arkadaşlarımı ve hocamızı kutluyorum. Hakemin iki taraf için de yanlış kararları vardı. Fakat her iki takım için de verilen penaltı kararları doğru” değerlendirmesinde bulundu.

Atakaş Hatayspor’un Portekizli orta saha Manuel Fernandes ile ilgilendiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Özat, “Manuel Fernandes iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Fernandes ile ilgili bir girişimimiz yok” açıklamasında bulundu.

Salih Uçan için transfer girişiminde bulunduklarını hatırlatan Mustafa Özat, sürecin tıkandığını ve bu transferden vazgeçtiklerini açıkladı. Özat,  “Salih Uçan transferi için Beşiktaş ve oyuncu ile görüştük fakat olmadı” sözlerini kullandı.

Hatayspor’un gündeminde yer alan bir başka oyuncu olan 24 yaşındaki Fransız orta saha Tristan Muyumba ile görüştüklerini ve son kararı Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’ın vereceğini söyleyen Özat, teknik heyetin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu