Fenerbahçe’den Hatay’a Hatıra Ormanı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyet, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile birlikte Belen İlçemizde, Fenerbahçe Spor Kulübü adına “Fenerbahçe Hatıra Ormanı” olarak düzenlenen bölgede fidan dikim törenine katıldı. Belen ilçemizde geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınında zarar gören alanların yeniden ağaçlandırılması için gerçekleştirilen fidan dikimi töreni öncesi Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç basın açıklamasında bulundu.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç konuşmasında, geçtiğimiz yıl çıkan yangınların 3 ilçeye sıçradığını ve 500 ailenin olumsuz yönde etkilendiğini belirterek, “Türkiye olarak bir dayanışma ruhu sergileyerek sadece biz değil burayı ziyaret eden tüm kulüpler buranın normalleşmesi ve doğanın rehabilitasyonun da herkes kendi imkânları çerçevesinde katkı vermeye çalıştı, çalışıyor. Bizlerde kendi derneklerimizin inisiyatifiyle Türkiye’nin muhtelif illerinde Fenerbahçe’yi temsil eden, Fenerbahçe zenginliğinin bir parçası olan derneklerimizin 35.000 fidan bağışı için temsili fidan dikme törenine geldik. İnşallah bizimde buranın tez zamanda normale dönmesinde Fenerbahçelilerinde çorbada tuzu olur.” dedi.
Fenerbahçe Spor Kulübü’nü Hatay’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan Konuşmasında, “Hatay geçen yıl yaz aylarında çok büyük orman yangınları atlattı ve Türkiye’nin her kesiminden yanan alanlar için fidan bağışı yapıldı. Yanan alanların yeniden güzelleştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü ‘de Türkiye’nin her tarafından topladıkları 35.000 fidanı bize bağışladılar. Bugün de sembolik olarak 200 fidanı burada toprakla buluşturacağız. Ben emeği geçen başta Sayın Başkan Ali Koç olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve Fenerbahçe taraftarlarına şükranlarımı sunuyorum. Hatayspor bu sene Süper Lig’e çıktı ve Süper Lig’e renk kattı, heyecan getirdi. Bütün takımlar Hatayspor maçını hesaplıyor, strateji üretiyor, ne yapmak gerektiğine çalışıyorlar. Çok iyi bir takım kurduk, iyi bir mücadele veriyoruz. Yarın ki maçında çok heyecanlı ve güzel olacağını düşünüyorum.” dedi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un yaptığı konuşmaların ardından fidan dikimi gerçekleştirildi.
Fenerbahçe Hatıra Ormanı fidan dikim törenine Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un yanı sıra, Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Belen Kaymakamı Hüseyin Baskın, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, Genel Sekreter Burak Kızılhan ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu