FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM ŞUNLAR;

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
1- Trabzonspor, Fenerbahçe’yi Kadıköy’de son yendiğinde Trabzonspor’un gollerini atan, Hami, Tolunay ve Ünal şu anda birer yaşlı amcalar. 19’da 19 yapan bir takımı deplasmanda yenmek ancak matematik ile futbolu birleştiren, rakibi bozma uzmanı Abdullah Avcı’nın yapabileceği bir işti. Yaptı.
2- Fenerbahçe, sezonun 11.maçında ilk puan kaybını yaşamasına rağmen liderliği kaybetti. Takım kırılgan mı yoksa dirençli mi önümüzdeki maçlar gösterecek. İsmail Kartal’ın maç boyunca beden dili oyuncuları pozitif etkileyecek türden değildi bana göre.
3- Abdullah Avcı’nın işi bu. Ligin en iyi takımına karşı dersini iyi çalışıp, rakibinin oyununu, pas bağlantısını, sinirini ve serisini bozmak.
4- Fenerbahçe’nin iki stoperinin ve hemen önlerindeki Fred’in aynı anda eksiklikleri Fenerbahçe’nin oyununu ezberini ve moralini bozdu. Samet ve Osterwolde inanılmaz kötü stoper performansı sergilediler. Onuachu her pozisyonda bu birbiri ile hiç oynamamış stoper hattını dağıttı.
5- 3-0’a rağmen dakika 70’lere kadar oyuncu değiştirmeyen, Kent varken sakatlıktan yeni çıkmış Emre Mor’u değerlendiren ve Fred’in verdiği defansif katkıyı Crespo’dan değil de Zajc’dan bekleyen İsmail Kartal’ın eleştirilecek noktaları bunlar.
6- Dünyanın en zor şeylerinden biri bir Abdullah Avcı takımına karşı 1-0 geriye düşmek. 1-0 olunca Trabzonspor’a gol atma ihtimali Mecnun’un Leyla’ya kavuşma ihtimalinden daha düşük. Bakın 2-0 demiyorum. 1-0’ı dünyada en iyi oynayan hoca olabilir Abdullah Avcı.
7- Özet olarak, stoper hattı ve Fred’in yokluğu, Trabzonspor’un kalabalık, sert savunması, gelen erken gol, dakikalar eridikçe Fener’in gerilmesi, Trabzon’un moral bulması. Ne demiş Rahmetli Kemal Sunal; Biz zaten iki şeyden çekiyoruz.
1-Mahmut Hoca 2- Trabzonspor

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu