FENERBAHÇE-HATAYSPOR MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM ŞUNLAR;

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
1- Fenerbahçe, maça en az 3 farklı galibiyet gereken Avrupa Kupası yarı finali rövanşı gibi başladı. Hatay, daha Künefe’yi tepsiye basmadan 3-0 oldu.
2- Edin Dzeko, oyun kurucu bir forvet. Tadic, oyun kurucu bir sol açık. Szymanski, oyun kurucu bir forvet arkası. Fred, oyun kurucu bir orta saha. Livakoviç bile oyun kurucu bir kaleci. Bu takımı normal yollardan mağlup etmek çok zor. Ancak sezaryanla.
3- Hatayspor, skora rağmen kötü mücadele etmedi. Karşılarında öyle bir Fenerbahçe vardı ki; pres yaparken oyun kurdu, depar atarken paslaştı. 4 golü 4 oyuncu paylaştı.
4- Ghoulam, öyle bir frikik golü attı ki; Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olan Livakoviç’i 10 dakikada ağlardan alamadılar.
5- Fenerbahçe taraftarına 31.dakikada Kadıköy’de kopan alkış tufanı için teşekkürler.
6- Artık seriyi unuttuk. 17 idi sanırım. Bu Fenerbahçe, Zico ile Daum’un Fenerbahçe’sini çoktan geçti. Veselinovic’in Fenerbahçe’sinin tahtını sallıyor.
7- Fenerbahçe’yi Galatasaray’dan ayıran en önemli özellik, gollerin dağılımı. Galatasaray’da İcardi atıyor. Fenerbahçe’de herkes atıyor. Szymanski atıyor, Kahveci atıyor, Dzeko atıyor. Tadic atıyor. Herkes atıyor. Tıpkı 103 gollü takımda, Şeytan Rıdvan, Kaptan Oğuz, Aykut, Hasan, Sükse Hakan ( Tecimer) ve daha bir sürü oyuncunun attığı gibi. Livakoviç de Schumacher işte. Daha ne olsun ?

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu