Fenerbahçe – Galatasaray maçında Volkan Demirel tezahüratı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kendi sahasında ezeli rakibi Galatasaray karşısında bozguna uğrayan Fenerbahçe’de tribünler kaleci Altay’ı ıslıklarken “Volkan Demirel” diye tezahürat yaptı!

Süper Lig’de haftanın en önemli mücadelesinde Galatasaray Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe’yi 3-0’la geçerek rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e çıkardı ve liderliğini perçinledi. Cimbom’a galibiyeti getiren goller 32’nci dakikada Sergio Oliveira, 78’de Kerem Aktürkoğlu ve 90+10’da Mauro Icardi’den geldi. Fenerbahçe’nin yediği ikinci golün ardından tribünler kaleci Altay’ı ıslıkladı. Tribünleri dolduran taraftarların hep bir ağızdan “Volkan Demirel” tezahüratını yapması dikkat çekti. Taraftarlar Fenerbahçe’de uzun yıllar kalecilik yaptıktan sonra teknik direktörlüğe başlayan ve halihazırda Atakaş Hatayspor’u çalıştıran genç teknik adamın yerinin dolmadığı görüşünde birleşerek Altay’ın Fenerbahçe için yetersiz bir kaleci olduğunu savundu.

HATAYSPOR GALATASARAY DEPLASMANINA ÇIKACAK!

Atakaş Hatayspor Süper Lig’de ilk yarının son maçında Galatasaray deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe karşısında gövde gösterisi yapan Galatasaray karşısında sahadan en az 1 puanla ayrılmanın hesaplarını yapan Bordo-Beyazlılar maçın hazırlıklarını başladı. Zorlu maç 13 Ocak Cuma günü saat 20.00’da başlayacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu